Hoş Geldiniz!

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için Giriş yapın.

Eğer üyeliğiniz yoksa Kayıt olun.

Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma sayısı 16942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hak Mücadelesi

  • Site Yöneticisi
  • *****
  • İleti: 1245
Forum Kuralları
« : 01 Ekim 2009, 17:23:21 »
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla...

- Www.İslamîNida.Com Forum katılımcıları, yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun "Arama" özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.

- Yöneticiler her yazılan mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen sorumlu yöneticilere bildiriniz.

- Mesaj yazarken tamamında büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçiniz. Konu ile alakalı olmayan başlıklar veya konu içeriğini aynen başlık olarak yazmayınız.

- Foruma yazılacak konular, ilgili konu başlıkları altına yazılmalıdır. Buna özellikle dikkat etmenizi rica ediyoruz.

- Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara siyasi amaçlı yazılar yazmak, reklam yapmak, site adresi vermek yasaktır. Resim olarak kesinlikle üyenin kendi resmi, kadın veya küçük kız çocuğu, elle çizilmiş suretler ya da politika ile ilgili bir resim olmamalı ve kesinlikle bir partinin simgesi olan logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde üyeliğiniz silinebilir. Bu ilk defa olmuş olsa bile...

- Herhangi bir grubu, zümreyi, cemaati veya partiyi övecek veya anlatılacak, konu edecek yazıların ve tartışma fikirlerinin paylaşılması yasaktır. Aksi takdirde üye uyarı alır, uymazsa üyeliği iptal edilir.

- Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler.

- Soru ve Cevap bölümünde sorulara cevap verecek olan ilkin site sorumlularıdır. Sorumlunun cevabından önce herhangi bir üye tarafından yazılan cevaplar konudan silinecektir. (Yöneticinin cevabından sonra, üyeler kendi cevaplarını yazabilirler.)

- Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek Site Yöneticilerinin veya Moderatörlerin görevi değildir.

- Forum hakkında karalayıcı, üyeleri ve yöneticileri küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen üyelerin üyelikleri hiçbir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

- Başka bir üye için ağza alınmayacak laflar ya da aşağılayıcı cümleler kullanan ya da her türlü forumun huzurunu kaçırmak isteyen kullanıcılar, derhal forumumuzdan uzaklaştırılırlar.

- Forumun kurallarına uymayan katılımcıların forumda yazı yazması engellenecektir.

- Üyelik gerektiren başka forumlara davet mesajları ve başka site reklamları dahil kesinlikle yasaktır. (Yöneticiler tarafından uygun görülen dost sitelerin linkleri verilebilir.) Bu durum tespitinde lütfen yönetici arkadaşlara bildiriniz.

-Forumda msn adresi, mail adresi, site adresi vermek ve tanıtım yapmak yasaktır. Kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır.

Konu Açma ve Mesaj Gönderme İle İlgili Kurallar

1-
Konu başlıklarının tamamını büyük harflerle yazmayın.
2- Noktalama işaretlerine elinizden geldiğince dikkat ediniz. Bu, yazının daha kolay ve anlaşılır bir şekilde okunmasını sağlar.
3- Mesajınızı kontrol etmeden, hatta mümkünse önizleme yapmadan göndermeyin.
4- Yorumlarınız konuya uygun olsun.
5- Açtığınız konular forumumuzun formatına uygun olsun.

Not:
Forum kurallarına aykırı veya Site Yöneticilerine sınırı aşkın bir şekilde itiraz, (genelde veya özelde) hakaret vb. gibi durumlarda üye forumdan engellenecektir.




SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

Yapılan paylaşımlar vesilesi ile Allah'ın razı olmadığı, İslam'a zıt olan şirk (Allah'a ait hak, sıfat ve yetkileri Allah'tan başkasına veyahut Allah'la beraber başkasına vermektir) ve küfür (gerek inatla gerek cehaletle gerekse inat edenleri taklit sebebiyle Allah'ın tevhidini inkar ve rasulünü yalanlamaktır) içeriklere veyahut bunların savunuculuğunu yapan kurum veya kuruluşlara ulaşmanız halinde hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.
Facebook  Twitter  Google