Ekrem,bir insanın Ka-mal-istlere laf atması,onların kafir olduğunu söylemesi kişiyi müslüman yapmaz.Ama şu cümlen de ne kastettiğini öğrenmek istiyorum ;
- Hem Cemaleddin Kaplanın müslüman olması ya da imansız olması ne bize çok bi etki eder ne de size.
Anlayamadım ?
Kafir birisine Müslüman demek bize çok etki yapmaz mı demek istiyorsun ?
Bunu açarsan iyi olur zira sen de bilirsin ki Kafir'e Müslüman demek küfürdür.Bekliyorum İnşeAllah...
Diğer konularda da seninle hem fikir değilim çünkü Almanya'da Hilafetçilik oynamaya başlamadan önce tüm yaptıklarından tevbe ettiğini söylemişti,bu da şu demektir ki,Cemaleddin Hilafetçilik oynamaya başladığında bu devletten ve düzenden elini ayağını çekmişti -kendi çapında-,sonraki görüşleri ise sapkınlıktır.
Katıldığım konu,O'nun kafir olmasıdır.
Bir Kaplancı ile konuşur iseniz göreceksiniz ki bunlar,hapisi ikrah görürler,beraat istemeyi normal karşılarlar,avukat tutmayı ha keza yine caiz görürler,bunlara neden olarak da İSLAM'IN MAHKEMESİ YOKTUR,KİM HAKKIMIZI ARAYACAK,narasını atarlar.!?
Hak Mücadelesi,delil ortadadır,Beyyineler -4- syf.167-168 açar okursun-görürsün.
Başka delil olarak da,İstanbul / Silivri'ye gidersin,Kaplancıların kahvelerine oturur sorarsın,
Selam Yalnızca Müslümanlaradır..